Giriş Kayıt
Paige Bossier

Paige Bossier


Sanat Bölümü, Kameraman, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Paige Bossier, sanat bölümü, kameraman, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Sanat Bölümü 7.9 217,798
2007 Korku Sanat Yönetmeni 4.4 912

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.1 5,809
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.8 208
2006 Komedi Set Dekoratörü 5.0 2,526
2006 Suç Sanat Bölümü 7.1 10,713

Yeraltı Operasyonu
2005 Suç Kameraman 3.3 343
2004 Komedi Kameraman 3.5 367
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019