Giriş Kayıt
Ramin Karimloo

Ramin Karimloo (40)


Oyuncu

Ramin Karimloo, 19 Eylül 1978 İran doğumlu oyuncu.

Operadaki Hayalet (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1978
Doğum Yeri: İran
Takma İsmi: Noodles
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,201
2013 Komedi Oyuncu 6.2 111
2011 33 Dram Oyuncu 8.8 5,540
2010 32 Müzikal Oyuncu 8.8 4,354

Operadaki Hayalet
2004 26 Dram Oyuncu 7.3 107,171
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018