Giriş Kayıt
Ramin Karimloo

Ramin Karimloo (40)


Oyuncu

Ramin Karimloo, 19 Eylül 1978 İran doğumlu oyuncu.

Operadaki Hayalet (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1978
Doğum Yeri: İran
Takma İsmi: Noodles
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,241
2013 Komedi Oyuncu 6.4 129
2011 33 Dram Oyuncu 8.8 5,685
2010 32 Müzikal Oyuncu 8.8 4,428

Operadaki Hayalet
2004 26 Dram Oyuncu 7.3 108,254
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 873
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,403) A Star Is Born (3,705) Suspiria (3,051) Ashes in the Snow (2,770) Keepers (2,139) First Man (1,609) Museo (1,127) Venom (1,103) Replicas (1,051) Der Hauptmann (1,025)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019