Giriş Kayıt
Ramin Karimloo

Ramin Karimloo (39)


Oyuncu

Ramin Karimloo, 19 Eylül 1978 İran doğumlu oyuncu.

Operadaki Hayalet (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1978
Doğum Yeri: İran
Takma İsmi: Noodles
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,853
2013 Komedi Oyuncu 6.2 111
2011 33 Dram Oyuncu 8.8 5,207
2010 32 Müzikal Oyuncu 8.8 4,258

Operadaki Hayalet
2004 26 Dram Oyuncu 7.3 106,422
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018