Giriş Kayıt
Andy Bobrow

Andy Bobrow


Yapımcı, Senarist

Andy Bobrow, yapımcı, senarist.

(2009) Community (2009), (2015) The Last Man on Earth (2015), (2010) Sons of Tucson (2010), (2018) I Feel Bad (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
5.9 1,736
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.3 59,408
2013 Komedi Senarist
Yapımcı
8.4 315,171
2013 Komedi Yapımcı 6.2 1,560
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
7.0 2,166
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.5 264,926
2007 Komedi Yapımcı 7.3 10,934

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Senarist
Çeşitli
8.1 132,162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022