Giriş Kayıt
Jamar Hawkins

Jamar Hawkins


Yönetmen Asistanı

Jamar Hawkins, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görkemli Hayaller
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 3,233
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.8 774
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 3.4 181
2010 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.1 307

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 175,161
2008 Dram Yönetmen Asistanı 3.5 501
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 22

Asla Yalnız Ölme
2004 Aksiyon Çeşitli 5.7 5,206

Yüksek Ritm
2002 Komedi Çeşitli 5.7 31,396
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019