Giriş Kayıt
Robh Ruppel

Robh Ruppel


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Animasyon, Özel Efekt

Robh Ruppel, sanat yönetmeni, sanat bölümü, animasyon, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 9.2 13,819
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 9.5 16,075

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Sanat Yönetmeni 6.9 77,795

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Sanat Yönetmeni 6.8 83,692

Define Gezegeni
2002 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 87,073

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.9 89,139

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 154,465
1999 Animasyon Animasyon 7.3 174,830
1998 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.6 212,995
1986 Aksiyon Özel Efekt 4.8 3,587
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.6 8,536
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018