Giriş Kayıt
Stéphane Manaranche

Stéphane Manaranche


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Stéphane Manaranche, yönetmen asistanı, oyuncu.

Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar (2004), Alceste à bicyclette (2013), Buz Sesi (2010), Mon idole (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 353
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 2,476
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 412
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 942

Buz Sesi
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,957

Yolun Sonu
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 429

Sunny ile Fil
2008 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 35

Belalı Apartman
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 278
2005 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.0 325
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 15

Kurtlar İmparatorluğu
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 10,366

Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 4,428
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,442
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 4.0 694
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018