Giriş Kayıt
Ted Griffis

Ted Griffis


Editör, Görsel Efekt, Yapımcı

Ted Griffis, editör, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Edward Frey Griffis | Edward Griffis
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editorial Department 5.3 891
2016 Belgesel Editorial Department 7.9 8
2015 Belgesel Editorial Department 7.1 388
2014 Dram Yapımcı
Editorial Department
7.0 29
2014 Belgesel Editorial Department
Yapım Yöneticisi
6.6 520
2013 Komedi Editorial Department 6.7 108
2013 Belgesel Görsel Efekt 8.3 55
2013 Belgesel Editorial Department 7.7 299
2012 Komedi Yapımcı 6.7 60

Kör Topraklar
2006 Dram Görsel Efekt 6.6 3,396
2006 Belgesel Çeşitli 8.7 150
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018