Giriş Kayıt
Ted Griffis

Ted Griffis


Editör, Görsel Efekt, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Ted Griffis, editör, görsel efekt, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Edward Frey Griffis | Edward Griffis
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editorial Department 5.3 899
2016 Belgesel Editorial Department 7.9 8
2015 Belgesel Editorial Department 7.1 399
2014 Dram Yapımcı
Editorial Department
7.0 29
2014 Belgesel Editorial Department
Yapım Yöneticisi
6.6 527
2013 Komedi Editorial Department 6.7 109
2013 Belgesel Görsel Efekt 8.2 58
2013 Belgesel Editorial Department 7.6 303
2012 Komedi Yapımcı 6.7 61

Kör Topraklar
2006 Dram Görsel Efekt 6.6 3,416
2006 Belgesel Çeşitli 8.7 151
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018