Giriş Kayıt
Troy Blundell

Troy Blundell


Oyuncu

Troy Blundell, oyuncu.

Kept Woman (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 38,555
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,955
2017 Dram Oyuncu 8.5 120,851
2016 Suç Oyuncu 6.5 829
2015 Dram Oyuncu 6.3 1,582
2015 Dram Oyuncu 7.2 601
2015 Suç Oyuncu 4.9 481
2003 Dram Oyuncu 4.8 841
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019