Giriş Kayıt
Santiago Gimeno

Santiago Gimeno


Yapımcı

Santiago Gimeno, yapımcı.

Películas para no dormir: Cuento de navidad (2005), Películas para no dormir: Adivina quién soy (2006), Bebek Odası (2006), Kiralık (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Korku Yapımcı 5.2 881
2006 Dram Yapımcı 5.1 849
2006 Dram Yapımcı 5.8 1,015

İzbe
2006 Korku Çeşitli 5.6 11,968

Bebek Odası
2006 Korku Yapımcı 7.0 4,760

Kiralık
2006 Korku Yapımcı 6.3 2,480
2005 Korku Yapımcı 6.2 1,432
2005 Korku Çeşitli 3.9 1,690
2004 Korku Çeşitli 3.1 1,996
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019