Giriş Kayıt
Juanes

Juanes (46)


Oyuncu, Müzisyen

Juanes, 09 Ağustos 1972 Medellin, Kolombiya doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sınır Ötesi (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Medellin, Kolombiya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Animasyon Oyuncu 6.7 33,609
2015 43 Belgesel Müzik 8.3 1,057
2015 43 Müzik Oyuncu 6.1 209

Sınır Ötesi
2006 34 Suç Oyuncu 6.1 9,328
2001 Müzik Oyuncu 5.8 135
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,453

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018