Giriş Kayıt
Juanes

Juanes (46)


Oyuncu, Müzisyen

Juanes, 09 Ağustos 1972 Medellin, Kolombiya doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sınır Ötesi (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Medellin, Kolombiya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Animasyon Oyuncu 6.7 37,054
2015 43 Belgesel Müzik 8.3 1,097
2015 43 Müzik Oyuncu 6.1 210

Sınır Ötesi
2006 34 Suç Oyuncu 6.1 9,424
2001 Müzik Oyuncu 5.8 146
1997 Oyuncu 3.5 295
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,534

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,350
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019