Giriş Kayıt
Juanes

Juanes (46)


Oyuncu, Müzisyen

Juanes, 09 Ağustos 1972 Medellin, Kolombiya doğumlu oyuncu, müzisyen.

Sınır Ötesi (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1972
Doğum Yeri: Medellin, Kolombiya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Animasyon Oyuncu 6.7 30,793
2015 43 Belgesel Müzik 8.4 755
2015 43 Müzik Oyuncu    

Sınır Ötesi
2006 34 Suç Oyuncu 6.1 8,984
2001 Müzik Oyuncu 5.2 69
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 9,986
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018