Giriş Kayıt
Pippa Bennett-Warner

Pippa Bennett-Warner (31)


Oyuncu

Pippa Bennett-Warner, 23 Temmuz 1988 Banbury, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sick Note (2017), Come Fly with Me (2010), Patient Zero (2018), The Smoke (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1988
Doğum Yeri: Banbury, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Pippa Bennet-Warner | Pippa Bennett Warner
Burcu: Aslan
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Oyuncu 6.7 1,270

Johnny English Tekrar İş Başında
2018 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 48,538
2018 30 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,890

İntikam
2017 29 Aksiyon Oyuncu 7.0 82,592
2017 Komedi Oyuncu 6.8 4,292
2017 Dram Oyuncu 7.7 4,833
2016 28 Dram Oyuncu 6.3 13,362
2015 Suç Oyuncu 8.1 16,743
2015 Dram Oyuncu 6.7 361
2014 Dram Oyuncu 6.1 116
2014 Dram Oyuncu 7.0 848
2013 Dram Oyuncu 7.0 2,499
2011 Suç Oyuncu 8.0 3,005
2010 Komedi Oyuncu 7.5 6,338
2006 Suç Oyuncu 8.0 9,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019