Giriş Kayıt
Grace Caroline Currey

Grace Caroline Currey (27)


Oyuncu

Grace Caroline Currey, 17 Temmuz 1996 ABD doğumlu oyuncu.

Fall (2022), Shazam! Tanrıların Öfkesi (2023), Badland (2007), Our First Christmas (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1996
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.7 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shazam! Tanrıların Öfkesi
2023 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 17,838
2022 26 Gerilim Oyuncu 6.4 20,367
2020 24 Komedi Oyuncu 4.7 249
2020 24 Komedi Oyuncu 6.6 38

Shazam! 6 Güç
2019 23 Aksiyon Oyuncu 7.0 381,983

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 21 Korku Oyuncu 6.5 149,660
2017 21 Oyuncu 6.9 341
2011 Dram Oyuncu 7.8 124,564
2008 12 Aile Oyuncu 5.9 598
2007 11 Dram Oyuncu 6.1 524

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.5 49,463
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024