Giriş Kayıt
Anthony Lawson

Anthony Lawson (44)


Oyuncu

Anthony David Lawson, 26 Ağustos 1978 High Point, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Girl Powered (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anthony David Lawson
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1978
Doğum Yeri: High Point, North Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Tony DeLongo
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 36 Animasyon Oyuncu 3.1 258
2012 34 Animasyon Oyuncu 4.4 33
2011 33 Animasyon Oyuncu 1.3 537
2009 31 Animasyon Oyuncu 5.4 190
2007 29 Suç Oyuncu 3.8 752
2007 29 Animasyon Oyuncu 4.5 277
2007 29 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,034
2006 28 Animasyon Oyuncu    
2006 28 Animasyon Oyuncu 4.6 14
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 772
2004 26 Aksiyon Oyuncu 4.2 384
1991 13 Animasyon Oyuncu 6.2 238
1988 10 Animasyon Oyuncu 7.0 311
1986 8 Animasyon Oyuncu 6.5 309
1985 7 Animasyon Oyuncu 6.6 373
1983 5 Animasyon Oyuncu 6.7 727
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023