Giriş Kayıt
Mike Yip

Mike Yip


Görsel Efekt

Mike Yip, görsel efekt.

Killer Instinct (2005), (2007) İsyan (2007), (2008) Comanche Moon (2008), (2004) Gece Yarısına 5 Gün Kala (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 90,679

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 85,261

Tatil Zamanı
2015 Macera Görsel Efekt 6.1 86,823

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 384,149
2013 Müzik Görsel Efekt 7.2 15,497
2011 Biyografi Görsel Efekt 6.6 115,376
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 4,856
2008 Dram Görsel Efekt 7.2 2,599

İsyan
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 13,742

Doğaüstü
2005 Dram Görsel Efekt 8.5 349,421
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 2,786

Gerçek Efsaneler 3
2005 Korku Görsel Efekt 4.3 7,189

Into The West 1
2005 Western Görsel Efekt 8.1 6,085
2005 Suç Görsel Efekt 7.3 562

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Görsel Efekt 5.8 5,624
2004 Dram Görsel Efekt 5.3 397

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 2,400

Spartaküs 2
2004 Dram Görsel Efekt 6.8 5,170
2003 Dram Görsel Efekt 6.8 3,180

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,993
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019