Giriş Kayıt
Natasha Charles Parker

Natasha Charles Parker


Oyuncu

Natasha Charles Parker, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Natasha L. Malinsky | Natasha Malinsky
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 203,443
2015 Komedi Oyuncu 6.6 9
2008 Korku Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.1 1,191
2006 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978
2004 Game-Show Oyuncu 5.2 7,046
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1998 Korku Oyuncu 5.2 172
1983 Animasyon Oyuncu 7.1 395
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,698) Shameless (3,690) Bodyguard (2,312) Castle Rock (1,962) The First (1,570) Fear the Walking Dead (1,317) La Casa de Papel (1,079) The 100 (1,059) Friends (752) Suits (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018