Giriş Kayıt
Man Hay Kam

Man Hay Kam


Oyuncu

Man Hay Kam, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Island of Fire
1990 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,899
1983 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,299

Dövüşçü İmparator
1981 Aksiyon Oyuncu 6.4 38
1977 Aksiyon Oyuncu 6.7 189
1974 Aksiyon Oyuncu 6.8 879
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 15
1972 Aksiyon Oyuncu 6.8 46

Beyaz Ejder
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 270

Muhteşem Savaşçı
1971 Aksiyon Oyuncu 6.6 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019