Giriş Kayıt
Bridget Carpenter

Bridget Carpenter


Yapımcı, Senarist, Casting

Bridget Carpenter, yapımcı, senarist, casting.

11.22.63 (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist 3.7 803

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 8.8 342,616
2016 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 59,896
2014 Dram Yapımcı 7.4 4,884
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
8.2 28,099

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yapımcı
Senarist
8.7 50,908
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 37,911
1994 Komedi Casting 5.7 3,457
Film Altyazıları
Us (9,331) Shazam! (5,396) Ying (2,888) Il primo re (2,668) The Professor (2,421) The Perfection (1,818) Maria (1,809) Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (1,561) Rim of the World (1,550) Five Feet Apart (1,189)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (49,325) Chernobyl (44,565) The 100 (3,532) The Big Bang Theory (3,175) Killing Eve (1,873) The Blacklist (1,697) Vikings (1,634) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,316) Breaking Bad (1,253) Friends (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019