Giriş Kayıt
Deborah Childs

Deborah Childs


Oyuncu

Deborah Childs, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.2 308
2016 Romantik Oyuncu    
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 8.8 27
2013 Dram Oyuncu 2.9 276
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018