Giriş Kayıt
Deborah Childs

Deborah Childs


Oyuncu

Deborah Childs, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.2 308
2016 Romantik Oyuncu    
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 8.8 27
2013 Dram Oyuncu 2.9 276
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018