Giriş Kayıt
Paul Newell

Paul Newell


Görsel Efekt

Paul Newell, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Paul Allen Newell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Megazeka
2010 Animasyon Çeşitli 7.3 199,023

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Çeşitli 6.3 159,328

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Çeşitli 8.1 579,067

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 Animasyon Çeşitli 6.5 130,659
2008 Animasyon Çeşitli 6.9 167,262

Madagaskar 2
2008 Animasyon Çeşitli 6.7 172,789
2008 Animasyon Çeşitli 7.6 361,188

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.9 77,068

Cesur Civciv
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.8 74,901

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 85,786
1995 Macera Görsel Efekt 6.8 105,137
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018