Giriş Kayıt
Lee Worswick

Lee Worswick (25)


Oyuncu

Lee Worswick, 05 Ekim 1992 Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Christmas Lights (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1992
Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 25 Komedi Oyuncu 6.5 387
2013 Oyuncu 6.5 119
2006 Dram Oyuncu 7.9 166
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,358
2000 Dram Oyuncu 5.0 878
Film Altyazıları
Upgrade (7,327) Deadpool 2 (6,826) Avengers: Infinity War (3,584) Skyscraper (3,269) Tag (2,901) Adrift (2,482) Down a Dark Hall (2,058) Hereditary (1,241) The Endless (1,160) Ah-ga-ssi (933)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,381) Castle Rock (2,300) Better Call Saul (2,130) Sharp Objects (1,838) The 100 (1,835) Preacher (1,632) Vikings (1,170) Westworld (1,086) Suits (1,058) Black Mirror (981)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018