Giriş Kayıt
Rachel O'Meara

Rachel O'Meara


Oyuncu

Rachel O'Meara, oyuncu.

(2010) Deney (2010), (2007) Mezara Kadar (2007), (2018) Day of the Dead: Bloodline (2018), (2007) Nietzsche Ağladığında (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,021
2018 Korku Oyuncu 3.4 8,369

Suikast
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 67,374
2015 Suç Oyuncu 7.9 2,677
2013 Dram Oyuncu 4.7 3,705

Gördüğüne İnan
2012 Gerilim Oyuncu 4.4 538
2012 Gizem Oyuncu 4.0 6
2010 Dram 6.1 38,435

Deney
2010 Dram Oyuncu 6.5 48,294
2008 Aksiyon Oyuncu 5.7 20,971

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Oyuncu 6.5 3,971

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 6.0 8,858
2005 Dram Oyuncu 5.5 128
2001 Suç Oyuncu 7.6 889
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019