Giriş Kayıt
Jaimie Alexander

Jaimie Alexander (38)


Oyuncu

Jaimie Lauren Tarbush, 12 Mart 1984 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Kör Nokta (2015), Rest Stop (2006), Loosies (2011), Intersections (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jaimie Lauren Tarbush
Doğum Tarihi: 12 Mart 1984
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Jamie Alexander
Takma İsmi: James
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
9.3 (50 Oy)
  • Currently 186/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 38 Gerilim Oyuncu    

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,394
2022 38 Aksiyon Oyuncu 4.4 13
2021 Aksiyon Oyuncu 8.2 313,799
2018 34 Suç Oyuncu 3.9 11,245
2016 32 Gerilim Oyuncu 4.3 2,207
2016 Komedi Oyuncu 7.0 943

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 74,299
2015 Oyuncu 6.4 417
2015 Komedi Oyuncu 7.7 14,314
2013 Müzik Oyuncu 6.7 92

Thor: Karanlık Dünya
2013 29 Aksiyon Oyuncu 6.8 682,536
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 217,447
2013 29 Dram Oyuncu 5.8 1,678

Geçit Yok
2013 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 139,775
2013 29 Romantik Oyuncu 5.9 3,249
2011 27 Komedi Oyuncu 6.1 6,043
2011 27 Aksiyon Oyuncu 7.0 848,132

Aşk Sarhoşu
2010 26 Komedi Oyuncu 6.7 205,439
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 29,873
2009 Komedi Oyuncu 7.8 27,669
2007 23 Korku Oyuncu 4.4 1,503
2006 22 Korku Oyuncu 4.5 11,505
2006 22 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,487
2006 Dram Oyuncu 7.5 29,653
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
1996 News Oyuncu 3.2 848
1994 News Oyuncu 3.3 899
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1952 News Oyuncu 4.6 2,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022