Giriş Kayıt
Hector Hugo

Hector Hugo (47)


Oyuncu

Hector Hugo, 26 Ocak 1972 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1972
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 5.1 86
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 31,095

Katil
2012 40 Biyografi Oyuncu 6.8 65,875
2012 40 Aksiyon Oyuncu 3.6 6,818
2012 Komedi Oyuncu 8.3 38,160
2007 35 Komedi Oyuncu 7.2 282

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 139,427
1995 23 Dram Oyuncu 6.6 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019