Giriş Kayıt
Siu Juen Dang

Siu Juen Dang (51)


Oyuncu

Siu Juen Dang, 05 Şubat 1967 doğumlu oyuncu.

Sixty Million Dollar Man (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1967
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Komedi Oyuncu 5.3 285
2001 34 Komedi Oyuncu 5.6 138

Sixty Million Dollar Man
1995 28 Komedi Oyuncu 6.2 1,882
1994 27 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,426
1994 27 Macera Oyuncu 5.9 119
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018