Giriş Kayıt
Siu Juen Dang

Siu Juen Dang (51)


Oyuncu

Siu Juen Dang, 05 Şubat 1967 doğumlu oyuncu.

Sixty Million Dollar Man (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Şubat 1967
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 51 Komedi Oyuncu 5.2 183
2001 34 Komedi Oyuncu 5.7 129

Sixty Million Dollar Man
1995 28 Komedi Oyuncu 6.2 1,545
1994 27 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,696
1994 27 Macera Oyuncu    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018