Giriş Kayıt
Debbie Nolan

Debbie Nolan


Sanat Bölümü

Debbie Nolan, sanat bölümü.

Aramızda Kalsın (2002), (1995) Zor Ölüm 3 (1995), (2005) Sınırları Aşmak (2005), (1997) Çakal (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 649,631

Zindan Adası
2010 Gizem Sanat Bölümü 8.1 953,907

Oyun Bozan
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.2 51,047

Sıradışı
2007 Dram Sanat Bölümü 5.9 67,530

Hayatımın Tatili
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 24,663

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 206,068

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 381,082

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Sanat Bölümü 7.6 98,791

Aramızda Kalsın
2002 Dram Sanat Bölümü 6.0 16,458

Kara Şövalye
2001 Macera Sanat Bölümü 4.8 34,361

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Sanat Bölümü 7.8 253,885

Kaçak Gelin
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.5 83,703
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 11,951
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 23,925

Çakal
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 96,836
1996 Macera Sanat Bölümü 6.5 13,023

Budala Dedektif 2
1995 Macera Sanat Bölümü 6.3 181,085

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 330,603

Son Mohikan
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 130,949
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018