Giriş Kayıt
Pablo Martínez

Pablo Martínez


Sanat Bölümü

Pablo Martínez, sanat bölümü.

Sıradan Yerler (2002), Reinas (2005), (1997) Airbag (1997), (2003) Kayıp Hayatlar (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlerin Günahı
2011 Biyografi Sanat Bölümü 5.8 4,259
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,972

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Sanat Bölümü 6.2 3,092

Sıradan Yerler
2002 Dram Sanat Bölümü 7.8 1,722
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 4,011
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019