Giriş Kayıt
Zsuzsa Horváth

Zsuzsa Horváth


Set Dekoratörü

Zsuzsa Horváth, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Set Dekoratörü 7.0 4,338
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 855

Bern Konsolosu
2014 Dram Set Dekoratörü 7.1 1,281
2010 Dram Set Dekoratörü 6.8 433
2009 Gerilim Set Dekoratörü 6.1 436
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019