Giriş Kayıt
Zsuzsa Horváth

Zsuzsa Horváth


Set Dekoratörü

Zsuzsa Horváth, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Set Dekoratörü 7.1 3,807
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.9 614

Bern Konsolosu
2014 Dram Set Dekoratörü 7.2 664
2010 Dram Set Dekoratörü 6.8 397
2009 Gerilim Set Dekoratörü 6.2 386
Film Altyazıları
Upgrade (11,637) Tag (6,325) Deadpool 2 (5,795) Avengers: Infinity War (3,091) Skyscraper (2,308) The Endless (2,200) Adrift (1,906) Bad Samaritan (751) Ah-ga-ssi (746) Ready Player One (535)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,004) Better Call Saul (1,989) The 100 (1,924) La casa de papel (1,887) Suits (1,420) Yellowstone (1,188) Friends (1,046) Vikings (1,034) Black Mirror (1,021) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018