Giriş Kayıt
Ron Frazier

Ron Frazier


Sanat Bölümü

Ron Frazier, sanat bölümü.

22 Numarada Cinayet (1976), Tehlikeli Kokteyl (1988), The Cheap Detective (1978), Zaman Durunca (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Köşe
1997 Suç Sanat Bölümü 6.2 13,366

Dava
1996 Dram Sanat Bölümü 6.0 10,598

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sanat Bölümü 6.2 14,188
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.4 3,141

Gecenin Rengi
1994 Dram Sanat Bölümü 5.1 20,566
1993 Gerilim Sanat Bölümü 5.0 25,433

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.5 19,557
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 52,021

Renkler
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 21,429

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Sanat Bölümü 6.0 24,713
1988 Dram Sanat Bölümü 6.7 4,670

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 69,586

Sevimli Aile Tatilde
1983 Macera Sanat Bölümü 7.4 82,375
1981 Dram Sanat Bölümü 6.1 3,401

Patlama
1981 Gizem Sanat Bölümü 7.4 34,456

Beni Deli Etme
1980 Komedi Sanat Bölümü 6.8 21,526

Er Benjamin
1980 Komedi Sanat Bölümü 6.1 20,706
1980 Komedi Sanat Bölümü 4.6 1,281

Zaman Durunca
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 1,969
1979 Dram Sanat Bölümü    
1978 Komedi Sanat Bölümü 6.5 3,255

22 Numarada Cinayet
1976 Komedi Sanat Bölümü 7.4 28,410
Film Altyazıları
Upgrade (11,637) Tag (6,325) Deadpool 2 (5,795) Avengers: Infinity War (3,091) Skyscraper (2,308) The Endless (2,200) Adrift (1,906) Bad Samaritan (751) Ah-ga-ssi (746) Ready Player One (535)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,004) Better Call Saul (1,989) The 100 (1,924) La casa de papel (1,887) Suits (1,420) Yellowstone (1,188) Friends (1,046) Vikings (1,034) Black Mirror (1,021) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018