Giriş Kayıt
Ron Frazier

Ron Frazier


Sanat Bölümü

Ron Frazier, sanat bölümü.

22 Numarada Cinayet (1976), Tehlikeli Kokteyl (1988), The Cheap Detective (1978), Roots: The Next Generations (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Köşe
1997 Suç Sanat Bölümü 6.3 14,778

Dava
1996 Dram Sanat Bölümü 6.0 11,649

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sanat Bölümü 6.2 14,552
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 2.5 3,720

Gecenin Rengi
1994 Dram Sanat Bölümü 5.1 20,926
1993 Gerilim Sanat Bölümü 5.0 25,941

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.5 19,920
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 52,847

Renkler
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 21,930

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Sanat Bölümü 6.0 26,207
1988 Dram Sanat Bölümü 6.7 5,136

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 71,015

Sevimli Aile Tatilde
1983 Macera Sanat Bölümü 7.4 85,061
1981 Dram Sanat Bölümü 6.1 4,064

Patlama
1981 Gizem Sanat Bölümü 7.4 36,077

Beni Deli Etme
1980 Komedi Sanat Bölümü 6.8 22,176

Er Benjamin
1980 Komedi Sanat Bölümü 6.1 21,265
1980 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,424

Zaman Durunca
1980 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 2,254
1979 Dram Sanat Bölümü 7.8 2,089
1978 Komedi Sanat Bölümü 6.5 3,555

22 Numarada Cinayet
1976 Komedi Sanat Bölümü 7.4 29,314
Film Altyazıları
Bohemian Rhapsody (6,129) The Girl in the Spider's Web (5,611) Hunter Killer (2,802) A Star Is Born (1,796) Bumblebee (1,656) Close (1,497) The Favourite (1,172) IO (1,109) Venom (1,107) First Man (982)
Dizi Altyazıları
True Detective (7,770) Vikings (6,226) The Punisher (2,770) Shameless (2,556) The Big Bang Theory (2,244) Supernatural (2,072) Outlander (2,008) Gotham (1,495) Arrow (1,352) Black Mirror (1,344)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019