Giriş Kayıt
Vanessa Cole

Vanessa Cole


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Vanessa Cole, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Kara Koyun (2006), (2013) Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (2013), (2014) Hobbit: Beş Ordunun Savaşı (2014), (2011) TenTen'in Maceraları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 158,054

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Sanat Bölümü 7.4 418,549

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Sanat Bölümü 7.9 545,912

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 118,693

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Sanat Bölümü 7.9 700,059

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 195,913

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Sanat Bölümü 6.7 139,824
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 998,012

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 586,160

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 170,503

Su Atı
2007 Macera Sanat Bölümü 6.5 33,355

Kara Koyun
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 36,063

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 324,939
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 353,669

Nehir Macerası
2004 Macera Sanat Bölümü 5.9 40,424
Film Altyazıları
Upgrade (11,637) Tag (6,325) Deadpool 2 (5,795) Avengers: Infinity War (3,091) Skyscraper (2,308) The Endless (2,200) Adrift (1,906) Bad Samaritan (751) Ah-ga-ssi (746) Ready Player One (535)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,004) Better Call Saul (1,989) The 100 (1,924) La casa de papel (1,887) Suits (1,420) Yellowstone (1,188) Friends (1,046) Vikings (1,034) Black Mirror (1,021) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018