Giriş Kayıt
Kristen Anderson

Kristen Anderson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kristen Anderson, sanat bölümü, görsel efekt.

Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 16,998
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 109,369

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 92,050

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 756,987

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 294,484

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 74,020

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 23,671
2011 Macera Sanat Bölümü 6.8 76,046

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 126,191
2010 Korku Görsel Efekt 4.9 5,579
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 28,993

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 426,712

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 112,545

Altın Şans
2008 Macera Sanat Bölümü 5.7 67,497

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 258,130

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 333,232

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 48,154

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 625,855

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 408,220

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 470,346
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019