Giriş Kayıt
Kristen Anderson

Kristen Anderson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Kristen Anderson, sanat bölümü, görsel efekt.

Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Matrix Reloaded (2003), X-Men Başlangıç: Wolverine (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.0 15,079
2017 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 103,179

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 88,252

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 727,642

Lego Filmi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.8 288,176

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 73,068

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 23,022
2011 Macera Sanat Bölümü 6.8 75,218

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sanat Bölümü 6.3 122,363
2010 Korku Görsel Efekt 4.9 5,163
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 28,722

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 416,971

Avustralya
2008 Macera Sanat Bölümü 6.6 111,084

Altın Şans
2008 Macera Sanat Bölümü 5.7 66,356

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 255,477

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sanat Bölümü 6.9 324,784

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 47,006

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 610,196

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 400,939

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 462,138
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,262) The 100 (2,459) La casa de papel (1,860) Castle Rock (1,775) Sharp Objects (1,413) Preacher (1,390) The Sinner (1,131) Vikings (960) Westworld (789) Friends (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018