Giriş Kayıt
Nayanthara

Nayanthara (34)


Oyuncu

Diana Mariam Kurien, 18 Kasım 1984 Thiruvalla, Kerala, Hindistan doğumlu oyuncu.

Thani Oruvan (2015), Ghajini (2005), Arrambam (2013), Billa (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Diana Mariam Kurien
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1984
Doğum Yeri: Thiruvalla, Kerala, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Mani | Nayantra | Nayan
Takma İsmi: Nayan
Burcu: Akrep
Boyu: 1.66 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Gerilim Oyuncu 7.4 3,185
2018 34 Tarihi Oyuncu    
2018 34 Komedi Oyuncu 7.4 1,578
2017 33 Dram Oyuncu 7.9 1,177
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 601
2017 33 Dram Oyuncu    
2017 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 2,663
2016 32 Aksiyon Oyuncu 5.6 949
2016 32 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,540
2016 32 Gerilim Oyuncu 6.5 1,211
2015 31 Komedi Oyuncu 7.3 2,901
2015 31 Komedi Oyuncu 6.3 664
2015 31 Korku Oyuncu 7.7 1,106
2015 31 Aksiyon Oyuncu 8.5 13,442
2015 31 Komedi Oyuncu 6.1 3,013
2015 31 Komedi Oyuncu 5.2 741
2015 31 Komedi Oyuncu 3.5 288
2014 30 Gerilim Oyuncu 5.7 148
2014 30 Komedi Oyuncu 4.5 322
2013 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,014
2013 29 Komedi Oyuncu 7.6 3,720
2013 29 Dram Oyuncu 4.7 322
2013 29 Komedi Oyuncu 6.8 1,547
2012 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 643
2011 27 Dram Oyuncu 7.1 840
2010 26 Komedi Oyuncu 7.3 1,788
2010 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,225
2010 26 Komedi Oyuncu 6.7 917
2010 26 Komedi Oyuncu 6.7 727
2010 26 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,983
2009 25 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,335
2009 25 Aksiyon Oyuncu 3.4 2,758
2009 25 Aksiyon Oyuncu 4.9 265
2008 24 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,430
2008 24 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,326
2008 24 Dram Oyuncu 7.2 1,439
2007 23 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,782
2007 23 Aksiyon Oyuncu 7.5 15,367
2007 23 Komedi Oyuncu 6.6 732
2007 23 Aksiyon Oyuncu 4.7 379
2007 23 Aksiyon Oyuncu 5.4 325
2006 22 Romantik Oyuncu 4.4 243
2006 22 Aksiyon Oyuncu 4.7 715
2005 21 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,648
2005 21 Komedi Oyuncu 7.0 4,445
2005 21 Dram Oyuncu 5.7 163
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019