Giriş Kayıt
Thierry Godard

Thierry Godard


Oyuncu

Thierry Godard, Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Un village français (2009), Baskın Günü (2016), Hoş Geldiniz (2009), Engrenages (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine, Fransa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 20
2017 Gizem Oyuncu 6.9 3,193
2017 Suç Oyuncu 6.5 25
2016 Komedi Oyuncu 5.4 165

Baskın Günü
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 30,053
2015 Oyuncu 6.9 42
2011 Dram Oyuncu 6.3 278
2011 Dram Oyuncu 4.1 126
2010 Suç Oyuncu 7.6 91
2010 Komedi Oyuncu 6.2 175
2009 Dram Oyuncu 8.4 755

Başlangıç Noktası
2009 Dram Oyuncu 7.1 2,086

Hoş Geldiniz
2009 Dram Oyuncu 7.6 6,733

Aşk Uğruna
2008 Suç Oyuncu 7.1 8,057
2007 Oyuncu 6.8 14
2006 Dram Oyuncu 6.5 257
2006 Komedi Oyuncu 4.9 261
2006 Komedi Oyuncu 5.7 27
2005 Suç Oyuncu 8.5 4,064
2005 Komedi Oyuncu 6.0 872
2005 Komedi Oyuncu 4.7 130
2002 Komedi Oyuncu 6.2 201
2001 Komedi Oyuncu 6.6 1,973
1999 Oyuncu 5.5 46
1998 Suç Oyuncu 7.0 58
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019