Giriş Kayıt
Eiichiro Oda

Eiichiro Oda (44)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Eiichiro Oda, 01 Ocak 1975 Kumamoto, Japonya doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Lastik (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1975
Doğum Yeri: Kumamoto, Japonya
Takma İsmi: Oda-san
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 41 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.4 2,762
2015 40 Gizem Senarist 6.7 20
2012 37 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.0 4,838
2011 36 Animasyon Senarist 6.9 588
2009 34 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.7 3,646
2008 33 Animasyon Senarist 7.2 701
2007 32 Animasyon Senarist 7.1 1,003
2006 31 Animasyon Senarist 6.8 742
2005 30 Animasyon Senarist 7.2 1,054
2004 29 Animasyon Senarist 6.5 148
2004 29 Animasyon Senarist 6.9 1,042
2003 28 Animasyon Senarist 7.5 197
2003 28 Animasyon Senarist 7.4 1,147
2002 27 Animasyon Senarist
Oyuncu
7.0 173

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 27 Animasyon Senarist 6.6 881
2002 Aksiyon Senarist    
2001 26 Animasyon Senarist 7.1 1,204
2001 26 Animasyon Senarist 7.1 257
2000 25 Animasyon Senarist 6.8 1,287

Lastik
1999 Animasyon Senarist 8.6 54,472
1998 23 Animasyon Senarist 6.7 187
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019