Giriş Kayıt
Juliet Plumptre

Juliet Plumptre


Sesler

Juliet Plumptre, sesler.

Ölülerin Dünyası: Zombi Günlükleri (2011), Treehouse (2013), (2017) iBoy (2017), (2008) How to Be (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler 6.0 15,285
2015 Komedi Sesler 5.4 378
2014 Komedi Sesler 5.0 293
2013 Korku Sesler 3.9 1,820
2012 Kısa Metraj Sesler 7.8 18

Ölülerin Dünyası: Zombi Günlükleri
2011 Aksiyon Sesler 3.8 2,252
2010 Dram Sesler 6.0 129
2010 Dram Sesler 6.3 435
2010 Gerilim Sesler 4.9 92
2010 Dram Sesler 6.6 54
2010 Komedi Sesler 5.2 422
2008 Komedi Sesler 6.3 75
2008 Komedi Sesler 5.7 3,612

Seçilmiş Çocuk
2005 Gerilim Sesler 5.5 319
Dizi Altyazıları
Vikings (4,218) Arrow (2,915) The Flash (2,533) Supernatural (1,730) Titans (1,699) Doctor Who (1,592) Outlander (1,450) The Big Bang Theory (1,197) The Gifted (1,145) La Casa de Papel (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018