Giriş Kayıt
Guillermo Pena-Tapia

Guillermo Pena-Tapia


Sesler

Guillermo Pena-Tapia, sesler.

Alfabe Katili (2008), Kiss Me Again (2006), Rosencrantz and Guildenstern Are Undead (2009), Frost (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sesler 6.3 39,821
2014 Belgesel Sesler 7.5 894
2014 Macera Sesler 4.6 974

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Sesler 6.6 63,496
2013 Aksiyon Sesler 5.2 17,510

Arada Kalan
2012 Dram Sesler 7.5 24,808
2012 Komedi Sesler 6.4 23,950

Bekarlığa Veda
2012 Komedi Sesler 5.3 42,082
2012 Komedi Sesler 4.8 1,203
2012 Komedi Sesler 7.1 58,130
2011 Dram Sesler 4.9 261

Gökyüzüne Bağırmak
2011 Dram Sesler 5.9 707

Ev Ödevi
2011 Dram Sesler 6.6 52,524
2010 Dram Sesler 5.3 118
2010 Dram Sesler 5.9 200
2009 Komedi Sesler 6.6 5,654
2009 Dram Sesler 5.5 233
2009 Aile Sesler 6.7 2,834

Düşlerin Donduğu Kış
2009 Suç Sesler 4.7 656

Şüpheci
2009 Korku Sesler 5.7 3,753
2009 Komedi Sesler 6.2 486
2009 Dram Sesler 7.2 31,906
2009 Komedi Sesler 5.1 705
2008 Komedi Sesler 5.5 1,794

Alfabe Katili
2008 Suç Sesler 5.2 7,363
2008 Komedi Sesler 5.8 527
2007 Komedi Sesler 8.4 45

Senden Başka
2007 Komedi Sesler 5.9 353
2007 Komedi Sesler 6.0 123
2007 Dram Sesler 4.8 2,751

Babamiz
2007 Dram Sesler 6.7 1,029
2007 Dram Sesler 5.4 1,572
2006 Dram Sesler 6.2 211
2006 Romantik Sesler 5.2 896
2006 Komedi Sesler 6.4 1,368
2006 Dram Sesler 6.0 505

Sessiz
2005 Dram Sesler 6.4 14,328

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Çeşitli 4.5 1,285

Tenin Gizemi
2004 Dram Çeşitli 7.7 61,795

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Çeşitli 7.0 16,147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018