Giriş Kayıt
Guillermo Pena-Tapia

Guillermo Pena-Tapia


Sesler

Guillermo Pena-Tapia, sesler.

Alfabe Katili (2008), Kiss Me Again (2006), Rosencrantz and Guildenstern Are Undead (2009), Robot & Frank (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sesler 6.3 39,476
2014 Belgesel Sesler 7.6 677
2014 Macera Sesler 4.6 768

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Sesler 6.6 63,117
2013 Aksiyon Sesler 5.2 17,296

Arada Kalan
2012 Dram Sesler 7.5 24,604
2012 Komedi Sesler 6.4 23,736

Bekarlığa Veda
2012 Komedi Sesler 5.3 41,911
2012 Komedi Sesler 4.8 1,051
2012 Komedi Sesler 7.1 56,481
2011 Dram Sesler 5.0 250

Gökyüzüne Bağırmak
2011 Dram Sesler 6.0 613

Ev Ödevi
2011 Dram Sesler 6.6 52,201
2010 Dram Sesler 5.2 104
2010 Dram Sesler 5.9 187
2009 Komedi Sesler 6.7 4,602
2009 Dram Sesler 5.6 223
2009 Aile Sesler 6.7 2,716

Düşlerin Donduğu Kış
2009 Suç Sesler 4.8 603

Şüpheci
2009 Korku Sesler 5.8 3,523
2009 Komedi Sesler 6.2 476
2009 Dram Sesler 7.2 31,741
2009 Komedi Sesler 5.1 661
2008 Komedi Sesler 5.5 1,662

Alfabe Katili
2008 Suç Sesler 5.3 6,772
2008 Komedi Sesler 5.8 496
2007 Komedi Sesler 8.5 43

Senden Başka
2007 Komedi Sesler 6.0 341
2007 Komedi Sesler 6.0 111
2007 Dram Sesler 4.8 2,573

Babamiz
2007 Dram Sesler 6.7 987
2007 Dram Sesler 5.4 1,471
2006 Dram Sesler 6.2 195
2006 Romantik Sesler 5.2 836
2006 Komedi Sesler 6.5 1,317
2006 Dram Sesler 6.1 471

Sessiz
2005 Dram Sesler 6.4 14,220

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Çeşitli 4.4 1,209

Tenin Gizemi
2004 Dram Çeşitli 7.7 61,588

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Çeşitli 7.0 15,532
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018