Giriş Kayıt
Guillermo Pena-Tapia

Guillermo Pena-Tapia


Sesler

Guillermo Pena-Tapia, sesler.

Alfabe Katili (2008), Kiss Me Again (2006), Rosencrantz and Guildenstern Are Undead (2009), Frost (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Sesler 6.3 40,322
2014 Belgesel Sesler 7.5 905
2014 Macera Sesler 4.6 986

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Sesler 6.6 64,020
2013 Aksiyon Sesler 5.2 17,698

Arada Kalan
2012 Dram Sesler 7.5 25,019
2012 Komedi Sesler 6.4 24,182

Bekarlığa Veda
2012 Komedi Sesler 5.3 42,339
2012 Komedi Sesler 4.8 1,221
2012 Komedi Sesler 7.1 58,532
2011 Dram Sesler 4.9 261

Gökyüzüne Bağırmak
2011 Dram Sesler 5.9 712

Ev Ödevi
2011 Dram Sesler 6.6 52,948
2010 Dram Sesler 5.3 120
2010 Dram Sesler 5.9 200
2009 Komedi Sesler 6.6 5,838
2009 Dram Sesler 5.5 235
2009 Aile Sesler 6.7 2,849

Düşlerin Donduğu Kış
2009 Suç Sesler 4.7 660

Şüpheci
2009 Korku Sesler 5.7 3,785
2009 Komedi Sesler 6.2 487
2009 Dram Sesler 7.2 32,094
2009 Komedi Sesler 5.1 708
2008 Komedi Sesler 5.5 1,804

Alfabe Katili
2008 Suç Sesler 5.2 7,427
2008 Komedi Sesler 5.8 533
2007 Komedi Sesler 8.4 45

Senden Başka
2007 Komedi Sesler 5.9 354
2007 Komedi Sesler 6.0 124
2007 Dram Sesler 4.8 2,799

Babamiz
2007 Dram Sesler 6.7 1,033
2007 Dram Sesler 5.4 1,583
2006 Dram Sesler 6.2 213
2006 Romantik Sesler 5.2 911
2006 Komedi Sesler 6.4 1,371
2006 Dram Sesler 6.0 506

Sessiz
2005 Dram Sesler 6.4 14,391

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Çeşitli 4.6 1,299

Tenin Gizemi
2004 Dram Çeşitli 7.7 62,098

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Çeşitli 7.0 16,231
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019