Giriş Kayıt
Liviu Lupsa

Liviu Lupsa


Sesler

Liviu Lupsa, sesler.

Why Me? (2015), Dünyanın En Mutlu Kızı (2009), The Godmother (2011), Trei frati de belea (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sesler 7.6 1,135
2014 Dram Sesler 9.0 5,028

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Sesler 6.1 12,718
2012 Aksiyon Sesler 5.2 3,805
2011 Komedi Sesler    
2011 Komedi Sesler    
2011 Komedi Sesler 4.3 368

Suikast Oyunları
2011 Aksiyon Sesler 6.2 15,171

Ayı
2011 Komedi Sesler 6.7 462
2011 Komedi Sesler 5.4 907
2011 Kısa Metraj Sesler    

İnsan Kaynakları Müdürü
2010 Dram Sesler 6.6 1,112
2010 Komedi Sesler 5.8 796
2010 Dram Sesler 5.4 307

Öteki Irene
2009 Dram Sesler 7.2 168

Dünyanın En Mutlu Kızı
2009 Dram Sesler 7.0 801

Aynalar
2008 Korku Sesler 6.2 94,946

Karanlık Yükseliyor
2007 Macera Sesler 4.8 13,901
2007 Gerilim Sesler 5.1 521

Şiddet Uçuşu
2007 Aksiyon Sesler    

Yeraltı Mezarlığı
2007 Korku Sesler 4.6 7,408
2007 Aksiyon Sesler 3.4 982
2006 Dram Sesler 6.4 51
2006 Aksiyon Sesler    
2006 Komedi Sesler 6.5 638

Özel Birlik
2006 Aksiyon Sesler 5.3 5,067
2006 Dram Sesler 6.2 492
2006 Sesler 8.0 63

Tatlı Para
2006 Komedi Sesler 5.3 2,586
2006 Aksiyon Sesler 4.6 2,314

Keskin Nişancı
2005 Aksiyon Sesler    

Ruh Tuzağı
2005 Korku Sesler 4.5 1,128

7 Saniye
2005 Aksiyon Sesler    

Bebek
2004 Komedi Sesler 4.9 33,453
2004 Suç Sesler 8.0 1,349
2004 Dram Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018