Giriş Kayıt
Alexis Leverve

Alexis Leverve


Sesler

Alexis Leverve, sesler.

Şeflerin Savaşı (2012), Güzel Yalanlar (2010), Paris-Manhattan (2012), Trois souvenirs de ma jeunesse: Nos Arcadies (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 4.3 189
2016 Sesler 4.3 695
2016 Kısa Metraj Sesler 8.5 6
2015 Dram Sesler 6.4 170
2015 Animasyon Sesler 7.4 1,064
2015 Dram Sesler 5.8 289
2015 Dram Sesler 6.8 2,686
2015 Dram Sesler 7.0 2,754
2015 Dram Sesler 5.8 347
2014 Sesler 6.2 380
2013 Belgesel Sesler 7.0 72
2013 Dram Sesler 5.6 14
2013 Komedi Sesler 4.1 371
2013 Suç Sesler 6.6 1,003
2013 Suç Sesler 5.9 41
2013 Komedi Sesler 6.5 55

Şeflerin Savaşı
2012 Komedi Sesler 6.7 14,630

Gerçek Arkadaşlar
2012 Komedi Sesler 6.0 327
2012 Komedi Sesler 6.1 3,355
2012 Komedi Sesler 5.4 755

Kirazlı Pasta
2012 Sesler 5.5 346

Özgür Adamlar
2011 Dram Sesler 6.6 1,206

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 Komedi Sesler 6.4 1,841
2011 Dram Sesler 6.8 456

Bizi Rahat Bırakın
2011 Komedi Sesler 6.0 552
2011 Suç Sesler 3.8 287

Güzel Yalanlar
2010 Komedi Sesler 6.5 6,488
2010 Dram Sesler 5.1 363
2010 Biyografi Sesler 5.6 1,787

Deney
2009 Korku Sesler 5.7 86,161

Son Uçuş
2009 Macera Sesler 5.5 990

Bakire ile Kurtlar
2008 Dram Sesler 6.2 437
2007 Macera Sesler 5.1 218
2007 Suç Sesler 5.4 2,632

Son Birlik
2007 Aksiyon Sesler 5.4 32,115

Zengin Avcısı
2006 Komedi Sesler 7.0 28,554

Sahte Gelin
2006 Komedi Sesler 6.7 5,342
2006 Komedi Sesler 5.4 1,079
2005 Komedi Sesler 6.4 1,165

Kalbim Bir An Durdu
2005 Aksiyon Sesler 7.3 17,312

Adaletin Merkezi
2004 Aksiyon Sesler 7.2 15,185

Koro
2004 Dram Sesler 7.9 50,860

Mahrem İtiraflar
2004 Dram Sesler 7.1 4,453
2003 Dram Sesler 6.2 67

Zevkler Sokağı
2002 Dram Sesler 5.5 671

Trendeki Adam
2002 Suç Sesler 7.3 6,511
2002 Aksiyon Sesler 5.6 650

Oyun Zamanı
1967 Komedi 8.0 15,946
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018