Giriş Kayıt
Alexis Leverve

Alexis Leverve


Sesler

Alexis Leverve, sesler.

Şeflerin Savaşı (2012), Güzel Yalanlar (2010), Paris-Manhattan (2012), Trois souvenirs de ma jeunesse: Nos Arcadies (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 4.2 170
2016 Sesler 4.3 664
2016 Kısa Metraj Sesler 8.5 6
2015 Dram Sesler 6.4 169
2015 Animasyon Sesler 7.4 1,015
2015 Dram Sesler 5.8 283
2015 Dram Sesler 6.8 2,647
2015 Dram Sesler 7.0 2,698
2015 Dram Sesler 5.8 341
2014 Sesler 6.3 275
2013 Belgesel Sesler 7.1 61
2013 Dram Sesler 5.5 12
2013 Komedi Sesler 4.2 314
2013 Suç Sesler 6.5 832
2013 Suç Sesler 5.8 33
2013 Komedi Sesler 6.8 43

Şeflerin Savaşı
2012 Komedi Sesler 6.6 12,784

Gerçek Arkadaşlar
2012 Komedi Sesler 6.0 280
2012 Komedi Sesler 6.1 3,221
2012 Komedi Sesler 5.3 622

Kirazlı Pasta
2012 Sesler 5.6 292

Özgür Adamlar
2011 Dram Sesler 6.7 1,097

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 Komedi Sesler 6.4 1,638
2011 Dram Sesler 6.8 398

Bizi Rahat Bırakın
2011 Komedi Sesler 6.0 506
2011 Suç Sesler 3.8 250

Güzel Yalanlar
2010 Komedi Sesler 6.5 5,949
2010 Dram Sesler 5.2 320
2010 Biyografi Sesler 5.6 1,674

Deney
2009 Korku Sesler 5.7 85,719

Son Uçuş
2009 Macera Sesler 5.5 886

Bakire ile Kurtlar
2008 Dram Sesler 6.2 393
2007 Macera Sesler 5.2 196
2007 Suç Sesler 5.5 2,491

Son Birlik
2007 Aksiyon Sesler 5.4 31,814

Zengin Avcısı
2006 Komedi Sesler 7.0 26,545

Sahte Gelin
2006 Komedi Sesler 6.8 4,854
2006 Komedi Sesler 5.4 986
2005 Komedi Sesler 6.5 1,055

Kalbim Bir An Durdu
2005 Aksiyon Sesler 7.3 16,659

Adaletin Merkezi
2004 Aksiyon Sesler 7.2 14,066

Koro
2004 Dram Sesler 7.9 49,079

Mahrem İtiraflar
2004 Dram Sesler 7.1 4,209
2003 Dram Sesler    

Zevkler Sokağı
2002 Dram Sesler 5.5 635

Trendeki Adam
2002 Suç Sesler 7.3 6,057
2002 Aksiyon Sesler 5.6 608

Oyun Zamanı
1967 Komedi 8.0 13,138
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018