Giriş Kayıt
Marianna LaFollette

Marianna LaFollette


Sesler

Marianna LaFollette, sesler.

The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz (2014), Görünmez Savaş (2012), Glen Campbell: I'll Be Me (2014), Star Wars: Revelations (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Sesler 6.1 203
2014 Belgesel Sesler 8.0 1,331
2014 Belgesel Sesler 8.1 14,017
2013 Belgesel Sesler 5.9 49

Görünmez Savaş
2012 Belgesel Sesler 7.6 6,288
2008 Belgesel Sesler 7.6 12,644
2005 Aksiyon Sesler 5.2 1,111
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018