Giriş Kayıt
Marianna LaFollette

Marianna LaFollette


Sesler

Marianna LaFollette, sesler.

The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz (2014), Görünmez Savaş (2012), Glen Campbell: I'll Be Me (2014), (2008) Bigger Stronger Faster* (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Sesler 5.5 90
2014 Belgesel Sesler 8.0 867
2014 Belgesel Sesler 8.1 10,769
2013 Belgesel Sesler 5.9 41

Görünmez Savaş
2012 Belgesel Sesler 7.6 5,840
2008 Belgesel Sesler 7.6 11,748
2005 Aksiyon Sesler    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,231) Shameless (2,002) Fear the Walking Dead (1,691) Suits (1,464) Castle Rock (1,345) La Casa de Papel (1,215) Bodyguard (1,165) Mayans M.C. (1,046) The 100 (1,044) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018