Giriş Kayıt
Hideo Kobayashi

Hideo Kobayashi (80)


Sesler

Hideo Kobayashi, 11 Nisan 1902 Tokyo, Japonya doğumlu sesler.

Zero Focus (1961) yapımıyla biliniyor.

Hideo Kobayashi, 01 Mart 1983 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Nisan 1902
Ölüm Tarihi: 01 Mart 1983
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 66 Korku Sesler 6.3 452

Zero Focus
1961 59 Suç Sesler 7.0 411
1960 58 Dram Sesler 7.2 152
1959 57 Sesler 7.2 381
1959 57 Sesler 7.0 108

Stakeout
1958 56 Suç Sesler 7.2 208
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019