Giriş Kayıt
Carlos Honc

Carlos Honc


Sesler

Carlos Honc, sesler.

Tanrıkent (2002), Club de Cuervos (2015), Paramparça Aşklar Köpekler (2000), El Chapo (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carlos Honk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 7.9 9,326
2016 Gerilim Sesler 6.7 133
2015 Komedi Sesler 8.1 3,916
2014 Dram Sesler 6.7 35

Tanrıkent
2002 Suç Sesler 8.6 633,114
2001 Aksiyon Sesler 7.7 4,728

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Sesler 8.1 204,549
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019