Giriş Kayıt
Denys Dufresne

Denys Dufresne (44)


Sesler

Denys Dufresne, 06 Nisan 1974 Quebec City, Quebec, Kanada doğumlu sesler.

Pirana 3D (2010), İyi Polis Kötü Polis (2006), Ascension (2014), Mambo italiano (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1974
Doğum Yeri: Quebec City, Quebec, Kanada
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.8 26,560
2014 Dram Sesler 7.2 9,135

Ya Aşksa
2013 39 Komedi Sesler 6.8 62,405
2013 39 Komedi Sesler 5.8 141

Pirana 3D
2010 36 Komedi Sesler 5.5 79,510

Kutuptaki Patlama
2010 36 Bilim-Kurgu Sesler 3.9 3,019
2009 35 Suç Sesler    

Vahşet Sapağı
2009 35 Gerilim Sesler 5.3 112

Çığlıklar: Büyük Av
2009 35 Aksiyon Sesler 4.7 4,648
2007 Suç Sesler 4.7 477
2007 33 Suç Sesler    
2007 33 Suç Sesler 4.4 366

Korkunç Tuzak 2: Çiftleşme Mevsimi
2007 Korku Sesler 4.7 2,022

Ateş Yılanı
2007 33 Korku Sesler 3.5 738
2006 32 Aksiyon Sesler    

İyi Polis Kötü Polis
2006 32 Aksiyon Sesler 6.9 10,139
2006 32 Aksiyon Sesler    
2006 32 Suç Sesler    
2006 32 Gerilim Sesler    
2006 32 Dram Sesler 4.2 1,793
2005 31 Korku Sesler    
2005 31 Bilim-Kurgu Sesler    

Amerikan Büyüsü
2005 31 Korku Sesler 5.0 22,916
2005 31 Gerilim Sesler    

The Outlander
2005 31 Dram Sesler 6.5 340
2005 31 Dram Sesler 4.9 298

Son Tünel
2004 30 Suç Sesler 6.4 647
2003 29 Komedi Sesler 6.7 5,599
2003 29 Kısa Metraj Sesler 7.0 281
2003 29 Dram Sesler 6.6 1,010
2003 29 Dram Sesler 5.2 288
2003 29 Dram Sesler 5.9 123
2002 28 Dram Sesler 6.4 417
2002 28 Komedi Sesler 6.8 260
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,372) The Sinner (2,175) Suits (1,980) Shameless (1,818) Castle Rock (1,655) La Casa de Papel (1,653) Fear the Walking Dead (1,490) Bodyguard (1,469) The 100 (1,430) Mayans M.C. (1,277)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018