Giriş Kayıt
Dave Baney

Dave Baney


Kameraman

Dave Baney, kameraman.

Şeytan Marka Giyer (2006), Mezarlıkta Dans Edenler (2006), Diggers (2006), Steel City (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Kameraman 7.9 191,821

Hayatımın Romanı
2010 Dram Kameraman 4.9 581
2007 Komedi Kameraman 5.2 459
2007 Korku Kameraman 4.3 619

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.9 336,873
2006 Komedi Kameraman 6.4 2,313
2006 Aksiyon Kameraman 4.8 372
2006 Dram Kameraman 6.4 505

Mezarlıkta Dans Edenler
2006 Korku Kameraman 5.5 8,805
2005 Suç Kameraman 4.7 607
2005 Suç Kameraman 5.3 390
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019