Giriş Kayıt
Saoirse Ronan

Saoirse Ronan (24)


Oyuncu

Saoirse Una Ronan, 12 Nisan 1994 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Kefaret (2007), Uğur Böceği (2017), Hanna (2011), Brooklyn (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Saoirse Una Ronan
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1994
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Sersh
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
8.8 (77 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (107)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Kadınlar
2019 Dram Oyuncu    

İskoçya Kraliçesi Mary
2018 24 Biyografi Oyuncu 6.4 12,116
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,187
2018 24 Dram Oyuncu 5.8 1,457

Uğur Böceği
2017 23 Komedi Oyuncu 7.4 167,685
2017 23 Dram Oyuncu 6.3 5,361
2017 23 Animasyon Oyuncu 7.8 37,340
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 311
2016 Oyuncu 6.5 1,880
2016 22 Oyuncu 7.0 749
2015 21 Dram Oyuncu 7.5 114,779
2015 21 Komedi Oyuncu 5.4 378
2015 21 Dram Oyuncu 6.1 1,706

Kayıp Nehir
2014 20 Dram Oyuncu 5.8 15,360

Muppets Aranıyor
2014 20 Macera Oyuncu 6.4 28,623

Büyük Budapeşte Oteli
2014 20 Macera Oyuncu 8.1 621,235
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,788

Kahraman Şövalye Justin
2013 19 Animasyon Oyuncu 6.0 5,168

Seninle Yaşıyorum
2013 19 Aksiyon Oyuncu 6.5 25,832

Göçebe
2013 19 Macera Oyuncu 5.9 104,539

Bir Vampir Hikayesi
2012 18 Dram Oyuncu 6.5 37,588

Violet ve Daisy
2011 17 Aksiyon Oyuncu 6.1 11,107
2011 17 Aksiyon Oyuncu 6.8 176,084

Aşırıcılar
2010 16 Animasyon Oyuncu 7.6 66,854

Özgürlük Yolu
2010 16 Macera Oyuncu 7.3 100,972

Cennetimden Bakarken
2009 15 Dram Oyuncu 6.7 143,643

Sihirli Şehir
2008 14 Macera Oyuncu 6.5 59,147
2008 Oyuncu 6.8 1,405

Öldüren Cazibe
2007 13 Dram Oyuncu 5.8 9,221

Kefaret
2007 13 Dram Oyuncu 7.8 225,359

Kadının Olamam
2007 13 Komedi Oyuncu 6.0 16,077
2007 13 Aile Oyuncu 6.7 853
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,929
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019