Giriş Kayıt
Andre Metello

Andre Metello


Görsel Efekt

Andre Metello, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 455,453

Yaşam Kürü
2016 Dram Görsel Efekt 6.4 69,904
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 165,289

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 487,384

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 136,681

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 227,467

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 238,093

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 685,455
2011 Macera Görsel Efekt 7.0 219,321

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 253,244

Kurt Adam
2010 Dram Görsel Efekt 5.8 97,442

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Görsel Efekt 7.6 414,655
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 48,609

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 239,619

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,043,057
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019