Giriş Kayıt
Steve Gagne

Steve Gagne


Dublör, Oyuncu

Steve Gagne, dublör, oyuncu.

The VVitch: A New-England Folktale (2015), Slasher (2016), Damien (2016), Edge of Winter (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Dublör 6.4 29

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Dublör 7.4 66,711
2017 Dram Oyuncu 5.5 150
2017 Dram Oyuncu 5.0 181
2017 Komedi Dublör 4.8 870
2017 Aksiyon Dublör 5.0 132
2016 Bilim-Kurgu Dublör 7.3 4,590
2016 Dram Dublör 7.7 56,398
2016 Dram Dublör 5.4 3,123
2016 Dram Dublör 7.0 6,807
2016 Dram Dublör 6.7 7,745
2016 Macera Dublör 5.4 728
2016 Gizem Dublör 6.4 707
2016 Aksiyon Oyuncu 4.6 556
2015 Korku Dublör 6.8 150,849

Hayaletin İntikamı
2015 Korku Dublör 5.2 13,974
2015 Komedi Dublör 5.9 395
2015 Dram Dublör 7.5 35,131
2015 Aksiyon Dublör 2.8 157
2014 Gerilim Dublör 5.1 184
2013 Aksiyon Dublör 4.3 2,260
2013 Dram Dublör 7.9 55
2013 Dram Dublör 7.5 39,296
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019