Giriş Kayıt
Mike Websdale

Mike Websdale


Sanat Bölümü

Mike Websdale, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hazine Bekçileri
2012 Komedi Sanat Bölümü 4.7 1,413
2007 Korku Sanat Bölümü 5.4 2,999

Yeniden Başlamak
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 27,099

Düş Kapanı
2003 Dram Sanat Bölümü 5.5 84,403
2001 Macera Sanat Bölümü 4.6 1,542
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.3 15,902
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019