Giriş Kayıt
Reno Pellegrin

Reno Pellegrin


Sanat Bölümü

Reno Pellegrin, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 179,153

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 460,606
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.8 5,707
2001 Suç Sanat Bölümü 4.1 6,149
2001 Macera Sanat Bölümü 4.6 1,541
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 1,666
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019