Giriş Kayıt
Dave Klassen

Dave Klassen


Kameraman, Sanat Bölümü

Dave Klassen, kameraman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirli Kutu
2007 Aile Kameraman 6.3 20,074

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Kameraman 5.7 12,190

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 125,700

Hayalet Sesler
2005 Dram Kameraman 5.5 45,199
2001 Macera Sanat Bölümü 4.6 1,542
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019