Giriş Kayıt
Jari Hakala

Jari Hakala


Görsel Efekt, Editör

Jari Hakala, görsel efekt, editör.

Eskrimci (2015), Ölüm Kapanı (2008), Pahat pojat (2003), Arınma (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eskrimci
2015 Dram Görsel Efekt 7.2 3,987
2014 Komedi Görsel Efekt 6.8 2,163
2014 Dram Görsel Efekt 6.4 327
2014 Aile Görsel Efekt
Editorial Department
5.5 119
2013 Dram Görsel Efekt 6.6 475

Disiplin
2013 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.6 347
2013 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
5.5 365
2013 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
5.5 833

Aşk için Yaptığımız Şeyler
2013 Görsel Efekt 6.0 385
2012 Belgesel Görsel Efekt 6.9 302

Arınma
2012 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
7.1 3,281
2012 Aile Görsel Efekt 4.9 181
2012 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.2 1,226

Sessizlik
2011 Dram Görsel Efekt 6.7 372

Satılık Yaşam
2011 Dram Görsel Efekt 6.0 520
2010 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.4 1,224
2009 Komedi Görsel Efekt 6.8 416
2009 Dram Çeşitli 6.0 168
2009 Komedi Görsel Efekt 5.5 168

Ölüm Kapanı
2008 Fantastik Görsel Efekt 4.5 6,337

1918 Sınırı
2007 Dram Görsel Efekt 6.7 873
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.2 1,772
2007 Komedi Görsel Efekt 5.7 676
2007 Komedi Görsel Efekt 5.2 1,032
2006 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
5.3 626
2004 Macera Görsel Efekt 6.0 540
2004 Komedi Görsel Efekt 6.2 762

İsterik
2004 Dram Editorial Department 2.7 3,172
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 1,937
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 4,301
2002 Komedi Görsel Efekt 6.4 501
2002 Komedi Görsel Efekt 6.1 1,714
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 569
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019