Giriş Kayıt
Charlotte Garnov

Charlotte Garnov


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Charlotte Garnov, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

Wilbur Ölmek İstiyor (2002), Sorte kugler (2009), Nynne (2005), Kaçak (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
7.5 2,586
2013 Komedi Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
7.3 1,141
2011 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.9 2,451
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,641

Kaçak
2009 Dram Sanat Bölümü 6.0 656

Cinayet
2007 Suç Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
8.4 21,868
2005 Komedi Sanat Bölümü 4.4 360
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.6 839

Aşka Dair Her Şey
2003 Dram Sanat Bölümü 5.5 7,618

Wilbur Ölmek İstiyor
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.9 7,358
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 523
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019